Alumiinin hionta

Hiontatyö Lahtinen & Marjamaa Oy:llä alumiinin hionta onnistuu käden käänteessä lähes viidenkymmenen vuoden kokemuksella. Tampereelta käsin työskentelevät ammattilaisemme toteuttavat alumiinikappaleiden hionnat ja sorvaukset taidokkaasti ja räätälöidysti, aina asiakkaan tarpeita kuunnellen. Korkealaatuinen ja millintarkka työnjälki täyttää kaikki nykypäivän edellyttämät teollisuuden vaatimukset. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee kaikissa alumiinin ja muiden metallikappaleiden hiontaan liittyvissä tarpeissa. Meiltä saat myös laadukkaasti ja millintarkasti toteutetut metallityöt aina edulliseen hintaan.

Kysy lisää

Laadukkaat alumiinityöt käden käänteessä

Toimitamme eri työstömenetelmillä, kappalemäärillä ja kokoluokilla toteutetut alumiinityöt aina edulliseen hintaan. Lisäksi, laadukas ja monipuolinen konekantamme mahdollistaa vaativammatkin alumiinin hiontatyöt hyvinkin nopealla aikataululla. Toteutamme töitä asiakkaiden tarpeiden mukaan niin sarjatuotantona, kuin yksittäisinä kappaleinakin. Kattaviin hiontapalveluihimme kuuluvat myös CNC-hionta, pyöröhionta, reikähionta sekä tasohionta. Lopputuloksena saat toiveitasi vastaavat, huolellisesti hiotut ja korkealaatuiset alumiinikappaleet teollisuuden eri tarpeisiin.

Palvelumme:

Hionnan avulla saat toiveitasi vastaavan lopputuloksen

Millintarkkaan hiotut ja viimeistellyt alumiinikappaleet suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sopivalla työstömenetelmällä. Lähes viidenkymmenen vuoden kokemuksemme takaa ensiluokkaisen työnjäljen, ja monipuolinen konekantamme mahdollistaa töiden valmistumisen nopealla aikataululla. Laajaan asiakaskuntaamme lukeutuvat niin yksityishenkilöt kuin suuretkin teknologiateollisuuden yritykset, joita palvelemme Tampereen toimipisteeltä käsin.

Alumiinin hiontaa lähes viidenkymmenen vuoden kokemuksella

Toteutamme työt aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä monipuolinen konekantamme takaa tinkimättömän ja tasalaatuisen lopputuloksen, joka täyttää kaikkien teollisuuden alojen asettamat edellytykset. Olipa kyse yksittäisistä alumiinikappaleista tai sarjatuotannosta, meiltä hoituvat alumiinin hionnat yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä