Hiontaa ammattitaidolla

Hiontatyö Lahtinen & Marjamaa Oy tarjoaa tasokasta ja monipuolista hiontaa minkä tahansa yrityksen tai teollisuuden alan eri tarpeisiin. Palveluihimme lukeutuu reikähionta, pyöröhionta, tasohionta, CNC-hionta sekä metallityöt, aina erinomaisella hinta-laatusuhteella sekä taidokkaalla ja korkealaatuisella lopputuloksella viimeisteltynä. Niin sarjatuontantona, kuin myös yksittäisinä hiontakappaleina tai pienempinä erinä.

Ota yhteyttä

Tai soita meille suoraan klikkaamalla tästä 010 349 0630

Hiontatyöt 50 vuoden kokemuksella

Hionta onnistuu meiltä yli viidenkymmenen vuoden kokemuksella aina yksilöllisesti, joustavasti sekä kustannustehokkaasti toteutettuna. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin pienet toimijat kuin myös suuret ja kansainväliset teknologiateollisuuden yritykset. Toteutamme hiontaa toimipisteeltämme Tampereelta käsin, mutta asiakkaamme voivat sijaita missä päin Suomea tahansa.

Laadukasta hiontaa kattavalla konekannalla – osaavilta ammattilaisilta

Kun metallin hiontaa toteutetaan tosissaan, tulee osaamisen ja konekannan olla asiaan kuuluvalla tasolla. Näin ollen korostamme työssämme hionnan korkeaa laatua, jonka tulee täyttää kaikki tämän päivän teollisuuden asettamat vaatimukset. Työt valmistuvat kustannustehokkaasti ja tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla, kiitos hiontaa nopeuttavan modernin konekantamme.

Meiltä löydät myös ammattitaitoisen sekä alalla jo pitkään toimineen henkilökunnan, jolle vaativimmatkaan erikoistyöt eivät ole liian vaikeita. Työn suunnittelun ja toteutuksen taas viimeistelee laadukas, monipuolinen ja nykyaikainen konekantamme, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina ensiluokkaista työnjälkeä nopeallakin aikataululla. Toimintamme lähtökohtia ovatkin korkea ammattitaito sekä tinkimätön huolellisuus.

Tutustu konekantaamme