Pyöröhionta

Pyöröhionta ammattitaidolla, joustavilla aikatauluilla ja laadukkaalla koneistolla – Tampereen toimipisteellämme hiomme toiveidesi mukaiset kappaleet aina millien tarkkuudella. Lähes kaikki karkaistavat kappaleet vaativat oikean pinnanlaadun ja tarkkojen toleranssien saavuttamiseksi pinnan viimeistelyä. Juuri tähän pyöröhionta sopii mainiosti.

Pyydä tarjous

Tai soita meille suoraan klikkaamalla tästä 010 349 0630

Pyöröhionnan moderni konekanta

Monipuolisen ja modernin konekantamme sekä ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla pyöröhionta onnistuu hyvinkin erikokoisille kappaleille. Samalla monipuolinen konekanta tuo työhön joustavuutta ja varsinkin pienten sarjojen valmistamiseen tarvittavaa tehokkuutta. Pyöröhiontamenetelmällä saadaan myös lähes aina parempi pinnanlaatu kuin lastuavilla työstömenetelmillä. Lisäksi toteutamme myös kustannustehokasta CNC-hiontaa.

Hiontaan soveltuvien kappaleiden koot

Alta näet koneisiimme sopivat pyöröhiontakappaleiden maksimikoot. Lisäksi voit testata, onko meillä juuri sinun kappaleillesi sopiva hiomakone, painamalla alla olevaa painiketta. Huomioithan myös, että suurin osa pyöröhiomakoneistamme soveltuu myös reikähiontaan.

• kappaleen max. pituus 6000 mm
• kappaleen max. halkaisija 850 mm

Testaa, onko meillä kappaleillesi sopiva pyöröhiontakone