Hionta

Hiontatyö Lahtinen & Marjamaa Oy:llä suorittaa vaativatkin hionnat käden käänteessä lähes viidenkymmenen vuoden kokemuksella. Toimimme Tampereelta käsin ja ammattilaisemme suorittavat sinulla olevien kappaleiden hionnat räätälöidysti ja taidokkaasti, aina asiakasta kuunnellen. Käyttämämme tekniikat mahdollistavat hionnan korkealaatuisuuden sekä äärimmäisen tarkan lopputuloksen. Työnjälki täyttää kaikki nykypäivänä edellytetyt teollisuuden vaatimukset. Jos sinulla on metallikappale joka tarvitsee hiontaa onnistuu se meillä. Hiomme niin alumiinia, rosteria kuin muitakin metalleja tarkasti asiakkaan toiveita noudattaen.

Kysy lisää

 

Monipuolinen konekantamme takaa onnistuneen hionnan

Toimitamme eri työstömenetelmillä, kappalemäärillä ja kokoluokilla toteutetut hionnat aina edulliseen hintaan. Lisäksi, laadukas ja monipuolinen konekantamme mahdollistaa vaativammatkin hionnat tarvittaessa nopealla aikataululla. Jos haluat tietää onnistuuko sinun kappaleesi hionta meillä, tarkasta mitat alempana, katso konekannasta tai ota yhteyttä! Toteutamme hiontaa asiakkaiden tarpeiden mukaan niin sarjatuotantona, kuin yksittäisinä kappaleinakin. Kattaviin hiontapalveluihimme kuuluvat CNC-hionta, pyöröhionta, reikähionta sekä tasohionta. Lopputuloksena on ammattitaidolla hiottu kappale tai kappaleet juuri sinun tarkoituksiisi.  

Konekanta

 

Hiottavien kappaleiden maksimimitat

CNC-hionta

• Kappaleen max. halkaisija 1500 mm
• Kappaleen max. korkeus 350 mm

Tasohionta

Suuremman tasokoneen magneettipöytä on kooltaan 250 x 6000 mm.

• Kappaleen max. pituus 2500 mm
• Kappaleen max. leveys 700 mm
• Kappaleen max. korkeus 550 mm

Pyydä tarjous

Reikähionta

• Kappaleen max. pituus 4000 mm
• Kappaleen max. reiän pituus 1000 mm
• Kappaleen max. halkaisija 500 – 850 mm

Pyöröhionta

• kappaleen max. pituus 6000 mm
• kappaleen max. halkaisija 850 mm

Palvelumme:

Hionnan avulla saat toiveitasi vastaavan lopputuloksen

Hankkimalla hionnat Lahtinen & Marjamaalta voimme taata millintarkkaan hiotut ja viimeistellyt metallikappaleet. Hionta suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sopivalla työstömenetelmällä. Lähes viidenkymmenen vuoden kokemuksemme takaa ensiluokkaisen työnjäljen, ja monipuolinen konekantamme mahdollistaa töiden valmistumisen nopeallakin aikataululla. Suureen asiakaskuntaamme kuuluvat niin yksityishenkilöt kuin isot teknologiateollisuuden yritykset. Kaikkia asiakkaitamme palvelemme kaikissa hiontatöissä Tampereelta käsin.

Hiontaa melkein viidenkymmenen vuoden kokemuksella

Toteutamme hiontaa sekä mahdolliset muut työt aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä monipuolinen konekantamme takaa aina tinkimättömän ja tasalaatuisen lopputuloksen, joka täyttää kaikkien teollisuuden alojen asettamat edellytykset. Olipa kyse yksittäisistä kappaleista tai sarjatuotannosta, meiltä hoituvat hionnat yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä