Metallin hionta

Metallin hionta onnistuu osaavissa käsissä, joustavilla aikatauluilla ja täysin asiakkaan asettamilla ehdoilla Hiontatyö Lahtinen & Marjamaalla! Saat tilattua metallisten kappaleiden ja komponenttien hionnat aina toiveitasi ja tarpeitasi vastaavalla kappalemäärällä, työstömenetelmällä ja kokoluokalla – meiltä saat millin tarkkaa hiontajälkeä mihin tahansa teollisuuden tarpeisiin lähes viidenkymmenen vuoden monipuolisella kokemuksella.

Ota yhteyttä

 

Metallin työstö onnistuu osaavissa käsissä

Metallin työstö vaatii asiantuntijuutta ja pitkän kokemuksen tuomaa osaamista. Näin ollen painotammekin metallin hionnassa erityisesti korkeatasoisesti viimeisteltyä työn laatua, joka täyttää kaikki nykypäivän teollisuuden edellyttämät vaatimukset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä laadukas ja monipuolinen konekantamme mahdollistavat ensiluokkaisen työn jäljen nopeallakin aikataululla. Metallin hionta onnistuu myös aina kustannustehokkaaseen hintaan. Toimintamme lähtökohtiin lukeutuu korkean ammattitaidon lisäksi tinkimätön huolellisuus, jota vaalimme myös nopealla aikataululla toteutetuissa metallitöissä.

Monipuolinen konekanta

Mikäli metallin hionta on sinulle ajankohtaista ja tarvitset apua erilaisten metallikappaleiden tai rakenteiden hionnassa, kysy meiltä apua. Konekannastamme löytyvät niin sorvit, CNC-, pysty-, reikä-, taso-, keskiö-, työkalu- sekä yleishiomakoneet metallin työstöön kaikkien tarpeidesi mukaan. Tutustu nyt!

Metallin hiontamenetelmät

Reikähionta

  • Pituus max. 4000 mm
  • Reiän pituus max. 1000 mm
  • Halkaisija max. 500 mm

CNC hionta

  • Halkaisija max. 1500 mm
  • Korkeus max. 350 mm

Pyöröhionta

  • Pituus max. 6000 mm
  • Halkaisija max. 850 mm

Tasohionta

  • Pituus max. 2500 mm
  • Leveys max. 700 mm
  • Korkeus max. 550 mm

Metallin hionta ennen maalausta

Useimmiten mikäli aiotaan maalata metallikappaleita, tulee nämä hioa ennen maalausta. Hionnalla varmistetaan, että maalattavaan metallikappaleeseen ei jää epäpuhtauksia tai ruostetta ja haluttu maali pysyy lopulta kappaleessa. Ylempänä näet hiontamenetelmämme ja voit tarkistaa pystymmekö hiomaan kappaleesi. Metallin hionta on näin ollen kannattavaa ennen maalausta. Tämä onkin hyvä suorittaa huolella ja ammattitaidolla ja näin tekemällä pohjatyöt kunnolla varmistetaan haluttu lopputulos. Mikäli olet siis aikeissa maalata metallia ja kaipaat metallikappaleesi hiontaa niin ota yhteyttä!

Metallin pintakäsittely pitkällä kokemuksella

Hiontatyö Lahtinen & Marjamaa Oy tarjoaa korkeatasoisia metallin hiontapalveluita, jotka toteutetaan aina asiakkaan yksilöllisillä ehdoilla, joustavasti sekä kustannustehokkaasti. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin pienet toimijat kuin myös suuret kansainväliset teknologiateollisuuden yritykset. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen Tampereella sijaitsevasta toimipaikastamme käsin.

Kustannustehokasta metallin hiontaa

Kun siis tarvitset apua metallin hiontaan ja työstöön, ota rohkeasti meihin yhteyttä! Tarjoamme sinulle ensin tarkan suunnitelman ja kustannusarvion tarpeidesi mukaisista metallitöistä, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen palveluiden ostamisesta. Pystymme myös tuottamaan pienet sarjat kustannustehokkaasti nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ansiosta.

Ota yhteyttä