Metallin pintakäsittely

Tampereelta käsin toimivan Hiontatyö Lahtinen & Marjamaan Oyn käsissä metallin pintakäsittely onnistuu käden käänteessä – osaavat ammattilaisemme toteuttavat laadukasta metallikappaleiden hiontaa sekä muita metallitöitä aina asiakkaan asettamilla ehdoilla ja tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla. Toteutamme kaikkien metallikappaleiden hionnat aina kustannustehokkaaseen hintaan, taidokkaalla ja korkealaatuisella lopputuloksella viimeisteltynä. Niin sarjatuontantona, kuin myös yksittäisinä kappaleina.

Kysy lisää

Laadukas hionta takaa viimeistellyn metallikappaleen

Valmistamme lähes viidenkymmenen vuoden monipuolisella kokemuksella vaativimpienkin metallien erikoishionnat ja viimeistelyt aina tarpeitasi vastaavalla kokoluokalla sekä kappalemäärällä. Palveluihimme lukeutuu mm. reikähionnan, tasohionnan, CNC-hionnan, kuin myös pyöröhionnan kattavat palvelut. Lopputulokseksi saat aina tinkimättömän laadukkaat ja millin tarkkaan käsitellyt metallikappaleet mihin tahansa teollisuuden alan moninaisiin tarpeisiin.

Palvelumme:

Metallin pintakäsittelyn avulla saat toiveidesi mukaisen lopputuloksen

Hiotut ja viimeistellyt metallikappaleet saamme aikaan yli viidenkymmenen vuoden kokemuksella, aina yksilöllisesti, joustavasti ja kustannustehokkaasti toteutettuna. Juuri sinun tarpeisiisi sopivimmalla työstömenetelmällä. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä pienet toimijat että kansainväliset teknologiayritykset. Metallin pintakäsittely toteutetaan toimipisteellämme Tampereella, mutta asiakkaitamme löytyy joka puolelta Suomea.

Taustalla metallin pintakäsittelyn moderniin konekantaan

Kun mitä tahansa metallia pintakäsitellään, tulee ammattitaidon ja konekannan olla asiaan kuuluvalla tasolla. Tästä johtuen olemme hankkineet taaksemme laadukkaan ja monipuolisen konekannan, jonka avulla saamme aikaan tinkimättömän ja tasalaatuisen lopputuloksen, joka täyttää vaativimpienkin teollisuuden alojen asettamat edellytykset. Kattavan konekannan ansiosta työt myös valmistuvat aina kustannustehokkaasti ja jopa sarjatuotannot voidaan toteuttaa tarvittaessa hyvinkin joustavalla aikataululla.

Tutustu konekantaan