Metallin työstö

Hiontatyö Lahtinen & Marjamaalla suoritamme metallin työstöä hiomalla. Työstämme metallia ammattitaidolla, ketterillä aikatauluilla ja täysin asiakkaan asettamilla ehdoilla ja toiveilla.

Saat tilattua metallisten kappaleiden ja komponenttien työstöä hiontatekniikalla toteutettuna, aina toiveitasi ja tarpeitasi vastaavalla kappalemäärällä, työstömenetelmällä ja kokoluokalla – meiltä saat äärimmäisen tarkkaa hiontajälkeä mihin tahansa teollisuuden tarpeisiin lähes viidenkymmenen vuoden laaja-alaisella kokemuksella.

Ota yhteyttä

Metallin työstö onnistuu osaavissa käsissä

Metallin työstö vaatii asiantuntijuutta ja pitkän kokemuksen tuomaa osaamista. Näin ollen painotammekin metallin työstössä erityisesti korkeatasoisesti viimeisteltyä työn laatua, joka täyttää kaikki nykypäivän teollisuuden edellyttämät vaatimukset. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä moderni, laadukas ja monipuolinen konekantamme mahdollistavat vaatimuksia vastaavan työn jäljen nopeallakin aikataululla. Työstämme metallia myös aina kustannustehokkaaseen hintaan. Toimintamme lähtökohtiin lukeutuu korkean ammattitaidon lisäksi tinkimätön huolellisuus, jota vaalimme myös nopealla aikataululla toteutetuissa metallitöissä.

Monipuolinen konekanta takaa mahdollisuuden lähes minkä tahansa metallin työstölle

Mikäli tarvitset metallin työstöä hiomalla ja tarvitset apua erilaisten metallikappaleiden tai rakenteiden hionnassa, kysy meiltä apua. Konekannastamme löytyvät niin sorvit, CNC-, pysty-, reikä-, taso-, keskiö- sekä yleishiomakoneet metallin työstöön kaikkien tarpeidesi mukaan.

Tutustu konekantaamme

 

Käyttämämme metallin työstömenetelmät

Pyöröhionta

  • Pituus max. 6000 mm
  • Halkaisija max. 850 mm

Tasohionta

  • Pituus max. 2500 mm
  • Leveys max. 700 mm
  • Korkeus max. 550 mm

Reikähionta

  • Pituus max. 4000 mm
  • Reiän pituus max. 1000 mm
  • Halkaisija max. 500 mm

CNC hionta

  • Halkaisija max. 1500 mm
  • Korkeus max. 350 mm

Metallin työstöä pitkällä kokemuksella

Hiontatyö Lahtinen & Marjamaa Oy tarjoaa korkeatasoisia metallin työstöpalveluita, jotka toteutetaan aina asiakkaan yksilöllisillä ehdoilla, joustavasti sekä kustannustehokkaasti. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin pienet toimijat kuin myös suuret kansainväliset teknologiateollisuuden yritykset. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen Tampereella sijaitsevasta toimipaikastamme käsin.

Kustannustehokasta metallin työstöä hiomalla

Kun siis tarvitset apua metallin työstöön hiomalla, ota rohkeasti meihin yhteyttä! Tarjoamme sinulle ensin tarkan suunnitelman ja kustannusarvion tarpeidesi mukaisista metallitöistä, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen palveluiden ostamisesta. Pystymme myös tuottamaan pienet sarjat kustannustehokkaasti nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ansiosta.

Ota yhteyttä