Rosterin hionta

Ruostumattoman teräksen eli rosterin hionta onnistuu osaavien ammattilaisten käsissä, modernilla konekannalla ja joustavilla aikatauluilla Hiontatyö Lahtinen & Marjamaalla! Meiltä saat yksilölliset kappaleiden hionnat ja sorvaukset aina kustannustehokkaaseen hintaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaiset hiontatyöt nopeallakin aikataululla laadukkaasti ja millintarkasti lähes viidenkymmenen vuoden kokemuksella.

Kysy lisää

Ensiluokkaista ruostumattoman teräksen hiontaa

Ammattitaitoinen henkilöstö sekä moderni ja laadukas konekanta mahdollistavat räätälöidyt yksittäiskappaleiden hionnat sekä sarjatuotannot. Eri kappalemäärien lisäksi toteutamme myös rosterin hionnat ja sorvaukset tarpeitasi vastaavalla työstömenetelmällä ja kokoluokalla. Asiantuntijoidemme pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä takaa laadukkaasti ja millintarkasti tehdyt lopputuotteet. Hiontapalveluihimme lukeutuvat rosterin hionnan lisäksi pyöröhionta, tasohionta, CNC-hionta sekä reikähionta.

Palvelumme:

Hiotut ja huolellisesti viimeistellyt metallikappaleet

Pitkään alalla toiminut osaava henkilökuntamme toteuttaa vaativammatkin hiontatyöt käden käänteessä. Rosterin hionta ja muut metallityöt toteutetaan toimipisteeltämme Tampereelta käsin kaikkialle Suomeen. Laaja asiakaskuntamme koostuu niin pienistä teollisuuden toimijoista kuin kansainvälisistä teknologiayrityksistä.

 Rosterin hiontaa ja sorvausta ammattitaidolla ja modernilla konekannalla

Tarjoamme korkeatasoista ruostumattoman teräksen hiontaa, joka toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, räätälöidysti ja kustannustehokkaasti teollisuuden eri tarpeisiin. Olipa tarve yksittäiselle teräskappaleelle tai sarjatuotannolle, Tampereen toimipisteeltä käsin työskentelevät ammattilaisemme sekä monipuolinen konekantamme mahdollistavat ensiluokkaisen ja tasalaatuisen työnjäljen.

Ota yhteyttä