Rosterin hionta

Ruostumattoman teräksen eli rosterin hionta eli rst hionta, rakkaalla lapsella on monta nimeä, onnistuu osaavien ammattilaisten käsissä, modernilla konekannalla ja joustavilla aikatauluilla Hiontatyö Lahtinen & Marjamaalla! Meiltä saat yksilölliset kappaleiden hionnat ja sorvaukset aina kustannustehokkaaseen hintaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaiset hiontatyöt nopeallakin aikataululla laadukkaasti ja millintarkasti lähes viidenkymmenen vuoden kokemuksella. Ruostumattoman teräksen hiontaa tehdään monella eri nimityksellä kuten rosterin hionta, rst hionta ja jaloteräksen hionta.

Kysy lisää

Ensiluokkaista ruostumattoman teräksen hiontaa

Ammattitaitoinen henkilöstö sekä moderni ja laadukas konekanta mahdollistavat räätälöidyt yksittäiskappaleiden hionnat sekä sarjatuotannot. Eri kappalemäärien lisäksi toteutamme myös rosterin hionnat eli rst hionnat ja sorvaukset tarpeitasi vastaavalla työstömenetelmällä ja kokoluokalla. Asiantuntijoidemme pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä takaa laadukkaasti ja millintarkasti tehdyt lopputuotteet. Hiontapalveluihimme lukeutuvat rst hionnan lisäksi pyöröhionta, tasohionta, CNC-hionta sekä reikähionta.

Palvelumme:

Hiotut ja huolellisesti viimeistellyt metallikappaleet

Pitkään alalla toiminut osaava henkilökuntamme toteuttaa vaativammatkin hiontatyöt käden käänteessä. Rosterin hionta eli rst hionta ja muut metallityöt toteutetaan toimipisteeltämme Tampereelta käsin kaikkialle Suomeen. Laaja asiakaskuntamme koostuu niin pienistä teollisuuden toimijoista kuin kansainvälisistä teknologiayrityksistä.

 Rst hiontaa ja sorvausta ammattitaidolla ja modernilla konekannalla

Tarjoamme korkeatasoista ruostumattoman teräksen hiontaa, joka toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, räätälöidysti ja kustannustehokkaasti teollisuuden eri tarpeisiin. Kehitämme toimintaa ja välineistöämme jatkuvasti ja tarjoamme aina asiantuntevaa rst hiontaa. Olipa tarve yksittäiselle teräskappaleelle tai sarjatuotannolle, Tampereen toimipisteeltä käsin työskentelevät ammattilaisemme sekä monipuolinen konekantamme mahdollistavat ensiluokkaisen ja tasalaatuisen työnjäljen.

Ota yhteyttä